Manchester United, una dintre cele mai puternice echipe de pe "Batranul Continent", s-a antrenat, luni seara, pe "Arena Nationala" din Bucuresti. Rooney, Evra, Nani, Berbatov si Sir Alex Ferguson au facut contact cu gazonul celui mai important stadion al tarii. Partida dintre Otelul si Manchester United (contand pentru Grupa C din Champions League) va fi in direct, marti, de la ora 21.45, pe TVR1 si Live Text pe HotNews.ro.

Manchester United pe "Arena Nationala" (10)Foto: Hotnews

Click pe poza pentru a vedea FOTOGALERIA.

"Toate partidele sunt importante, iar meciul de marti il vom trata cu cea mai mare seriozitate. Confruntarea cu Otelul este la fel precum cele din Premier League. Nu suntem multumiti de faptul ca avem doar doua puncte pana acum. Am avut un meci foarte greu cu Basel pe Old Trafford, trebuie sa adunam puncte. Am studiat partida Otelului cu Benfica, au avut ocazii pe final de meci, puteau sa obtina o remiza, dar portarul oaspetilor s-a opus", a declarat Sir Alex Ferguson, luni, in cadrul unei conferinte de presa.

Se vor juca marti, de la ora 21.45:

Otelul Galati vs Manchester United ("Arena Nationala" - TVR 1 direct)

Basel vs Benfica ("St. Jakob-Park")

Manchester United, lot deplasat la Bucuresti:

Portari: David De Gea, Ben Amos, Anders Lindegaard

Fundasi: Jonny Evans, Patrice Evra, Pereira Fabio, Phil Jones, Chris Smalling, Nemanja Vidic

Mijlocasi: Luis Anderson, Michael Carrick, Darren Fletcher, Ryan Giggs, Nani, Park Ji-Sung, Ashley Young, Antonio Valencia

Atacanti: Dimitar Berbatov, Mame Diouf, Javier Hernandez "Chicharito", Michael Owen, Wayne Rooney, Danny Welbeck.

Meciul dintre Otelul Galati si Manchester United, din Champions League - Grupa C, va avea loc, marti, de la ora 21.45, pe "Arena Nationala" din Bucuresti.

Grupa C, clasament:

1 Basel 4

2 Benfica 4

3 Manchester United 2

4 Otelul Galati 0.

Partide disputate pana acum:

Basel - Otelul 2-1

Benfica - Manchester United 1-1

Manchester United - Basel 3-3

Otelul - Benfica 0-1.