Oficialii clubului Dinamo contesta dreptul de joc al fundasului Marius Constantin, folosit de Vaslui in meciul direct (joc castigat de moldoveni cu 3-1, in etapa a 6-a din campionat). Daca nu vor obtine satisfactie din partea Comisiei pentru Solutionarea Litigiilor, dinamovistii sunt pregatiti sa isi pledeze cauza la TAS.

Adrian Porumboiu, patron VasluiFoto: AGERPRES

Dupa litigiul cu Marko Ljubinkovici, FC Vaslui a avut interdictie la transferuri, pana in septembrie, acest an. Imediat dupa expirarea acestei sanctiuni, moldovenii l-au legitimat pe fundasul Marius Constantin (fost la Rapid), jucator liber de contract. Dupa ce fotbalistul a jucat in jocul cu Dinamo, vasluienii au primit o instiintare din partea FIFA, prin care erau avertizati ca nu il pot folosi - ridicarea interdictiei se referea la fotbalisti aflati la final de contract, si nu la jucatori care isi reziliaza contractele.

Dinamo cere castigarea meciului la "masa verde", 3-0, pentru ca - in opinia oficialilor din Stefan cel Mare - Marius Constantin nu avea drept de joc in meciul direct.