Echipa FC Sion (la care evolueaza si George Ogararu) a anuntat ca a castigat un proces civil impotriva UEFA, formatia elvetiana urmand sa fie reprimita in Europa League, informeaza tsr.ch. Gruparea condusa de Christian Constantin se calificase in C2 in dauna celor de la Celtic Glasgow, dar forul european le-a interzis celor de la Sion participarea in competitie.

Christian Constantin, presedinte FC Sion Foto: Reuters

Sion s-a calificat in grupele Europa League, dar elvetienii au ramas in afara competitiei dupa o decizie contestata a UEFA.

Motivul pentru care UEFA i-a scos din Europa League

Astfel, Celtic a facut o plangere in care au scris ca elvetienii au folosit contra lor jucatori care nu fusesera inregistrati. UEFA le-a dat dreptate scotienilor, precizand ca Sion avea interdictie la transferuri. Echipa condusa de Christian Constantin a facut recurs la TAS.

Elvetienii sustin ca au castigat un proces civil impotriva forului european, iar UEFA se vede obligata sa o primeasca pe Sion in Europa League. Momentan nu se stie sub ce forma va fi facuta modificarea (s-au desfasurat deja doua partide) sau cat va plati forul european despagubire.

Clasament Grupa I:

1 Atletico Madrid 4 (3-1) puncte

2 Udinese 4 (3-2)

3 Rennes 1 (2-3)

4 Celtic 1 (1-3)