Razvan Lucescu a facut o scurta caracterizare a adversarelor la titlu, tehnicianul Rapidului fiind de parere ca formatii precum CFR Cluj, Dinamo si Vaslui sunt printre favorite. Cand vine vorba de Steaua, fostul selectioner al Romaniei este sigur: "Nu are jucatori obisnuiti sa se bata la un obiectiv atat de important precum titlul".

Razvan Lucescu Foto: Hotnews

Despre CFR Cluj si Dinamo

"Dinamo e pe primul loc pentru ca are o echipa de jucatori experimentati si omogena. Am spus de la inceput ca se vor bate la titlu, desi multi au luat in ras ce am spus. CFR Cluj si-a adus foarte multi jucatori de calitate in aceasta vara si e principala rivala. E favorita la titlu.

Despre FC Vaslui

"FC Vaslui are si ea patru jucatori de o mare valoare, ma refer aici la Wesley, Adailton, Sanmartean si Papp. Acestora li se adauga fotbalisti de asemenea buni si formeaza o echipa redutabila".

Despre Steaua

"Steaua are multi jucatori noi, pe care ei ii considera de talent, dar acesti jucatori nu sunt obisnuiti sa se bata la un obiectiv atat de important precum titlul", a declarat Razvan Lucescu la Digisport.

Click aici pentru clasamentul Ligii 1 la fotbal.