​Exclusivista competitie fotbalistica europeana, Champions League devine accesibila suporterilor romani in 18 octombrie si 22 noiembrie la preturi speciale.

Otelul-ManchesterFoto: Hotnews

Pentru ca fotbalul este pentru toata lumea, indiferent de numele ligii in care se joaca, Otelul Galati a facut o reducere a pretului biletelor cuprinsa intre 29% si 60%. Astfel, cel mai mic pret al unui bilet la meciul cu Manchester a ajuns la 30 RON iar cel mai mare este 250 RON. Inaintea acestei reduceri preturile variau intre 60 RON si 350 RON.

Decizia de reducere a pretului biletelor a avut un impact imediat asupra dinamicii vanzarii: desi valoarea medie a unei comenzi a scazut cu 34%, volumul comenzilor s-a marit de doua ori si jumatate. Asta inseamna in primul rand mai multi sustinatori pentru Otelul in probabil cea mai grea incercare din istoria sa: intalnirea cu Manchester United.

Pentru a cumpara bilete la meciul de pe 18 octombrie cu Manchester United dar si pentru cel cu FC Basel din noiembrie, cei pasionati de fotbal pot intra pe www.bileteucl.ro, singurul loc in care biletele pot fi achizitionate online. Platforma va permita sa va alegeti locul pana la cel mai mic detaliu, intr-o maniera vizuala intuitiva.

Pornind de la premisa ca un stadion plin este modul in care noi putem contribui la un eventual succes al Otelului, incheiem acest articol aruncand un indemn: haideti sa ii facem pe otelari sa se simta pe National Arena ca acasa, sa se bucure de avantajul terenului propriu. Este ieftin! Si in plus, atata timp cat iti place fotbalul, indiferent care este echipa ta favorita, ai toate motivele sa fii pe stadion: o echipa romaneasca, o echipa europeana de top plus un stadion la cele mai inalte standarde.