​Nationala Belarusului vine la Bucuresti cu ganduri mari, jucatorii echipei antrenate de Bernd Stange vizand o victorie impotriva tricolorilor (vineri, 7 octombrie, "Arena Nationala", ora 21.30, preliminarii EURO 2012). "Intram pe teren cu gandul la victorie, calificarea oricum este pierduta. Am inteles ca Arena Nationala este un stadion foarte frumos, iar intr-o atmosfera de doua ori mai placuta vrei sa arati un joc de calitate", au precizat adversarii nationalei Romaniei, conform Mediafax.

Belarus vrea victorie pe "Arena Nationala" Foto: Reuters

"Este un meci oficial, echipa nationala joaca destul de rar si pretuim fiecare meci, asa ca suntem motivati. Luptam pentru onoare, pentru numele tarii noastre si tratam jocul cu responsabilitate. Încercam sa scoatem un rezultat bun. Vom vedea vineri daca suntem pregatiti sau nu. Chiar daca nu am fi avut multe absente in lot, tot n-ar fi fost usor cu Romania.

Echipa Romaniei este un adversar foarte serios. Joaca acasa, pe noul stadion, pe care au mai evoluat o singura data, cu Franta. Romanii paseaza bine. Pentru a reusi avem nevoie de angajament deplin si maxima concentrare. Si e important ca dorinta noastra de victorie sa nu fie mai mica decat a lor" - mijlocasul Serghei Kisliak (Rubin Kazan) pentru Presbol, conform Mediafax.

"Oricum, romanii au fost mereu un adversar puternic. Am inteles ca Arena Nationala este un stadion foarte frumos, iar intr-o atmosfera de doua ori mai placuta vrei sa arati un joc de calitate si, desigur, sa obtii victoria. Si noi, si ei, vom lupta pentru asta" - Stanislav Dragun (Dinamo Minsk).

"Trebuie sa intram pe teren cu gandul la victorie, chiar daca acum sansele de calificare sunt pierdute - Aleksandr Gutor (BATE Borisov).

"Ma gandesc in primul rand la Mutu si Tamas, care au revenit la lot" - Bernd Stange, selectioner Belarus.

Partida Romania vs Belarus, contand pentru preliminariile EURO 2012, se va disputa vineri, de la ora 21.30, pe "Arena Nationala", urmand sa fie in direct pe Dolcesport si LiveText pe HotNews.ro.