​Clubul Sportiv al Armatei a anuntat, luni, ca stadionul din Ghencea este pregatit sa gazduiasca partide de fotbal, gazonul fiind refacut. Steaua este invitata sa revina acasa, singura conditie fiind aceea ca Gigi Becali sa plateasca datoria de 2.444.462 lei.

Stadionul Steaua Foto: Hotnews

"Refacerea terenului de fotbal s-a realizat prin plantarea semintelor de gazon, a caror achizitionare a costat aproximativ 8.000 lei (echivalentul a circa 2.000 Euro) si prin priceperea tehnicienilor militari in intretinerea corespunzatoare a gazonului. In prezent, stadionul este pregatit sa gazduiasca meciuri de fotbal.

Clubul Sportiv al Armatei, administratorul de drept al Complexului Sportiv Ghencea, imobil aflat in proprietatea publica a statului, doreste ca echipa de fotbal Steaua Bucuresti sa joace in continuare pe stadionul din Ghencea. Echipa de fotbal poate reveni pe acest stadion, in conditiile legii, dupa ce Societatea Comerciala isi va achita datoriile catre statul roman, in valoare de 2.444.462 lei, conform obligatiilor asumate prin contractul nr. A-7220/23.12.2009" - se precizeaza intr-un comunicat de presa al CSA Steaua.

Raspunsul lui Gigi Becali:

"Pe mine ma costa stadionul doua milioane, Dinamo nu plateste nimic catre Interne. Ei au fost intr-o relatie stransa de zeci de ani cu Ministerul de Interne. La mine a fost MApN un tata care batea copilul. Si copilul invata, mergea la Olimpiada, castiga olimpiada la matematica, lua note mari, si Ministerul il batea. Acum l-a si gonit de acasa, chiar daca lua note mari. Acum daca a facut bani, l-a chemat inapoi acasa.

Le raspund: taticule, am facut bani, dar nu ti-i dau tie. Nu am sa iti dau asa de multi bani cum zici tu. Vrei sa ma hingheresti, sa ma ciugulesti, dar nu o sa iti dau bani. Cred ca nu sunt sanatosi la cap, de unde scot ei 600.000 de euro? Ei oare au habar ce inseamna 600.000 de euro? Ei aud sumele la mine si spun ca e o nimic toata. Daca eu le las nocturna in proprietate si celelalte bunuri, vor fi de acord sa compensam?" - Gigi Becali (gsptv).

In sezonul 2011-2012 al Ligii 1 la fotbal, Steaua a evoluat la Ploiesti (Stadion "Astra"), Buzau (Stadion "Gloria") si Cluj ("Dr. Constantin Radulescu") in partidele disputate pe propriul teren.