Dupa 1-1 pe terenul lui AEK Larnaca in Europa League, Roni Levy si-a dat demisia de la Steaua, informeaza gsp. Cu israelianul pe banca, ros-albastrii au ajuns pe locul noua in Liga 1 (dupa 8 runde), la opt puncte distanta de prima pozitie. "Voi aduce la echipa un antrenor tanar, cum are Dinamo", a precizat Gigi Becali.

Roni Levy nu mai este antrenorul Stelei Foto: AGERPRES

"Daca nu joci fotbal nu poti sa castigi! Nu ai cum sa bati daca nu risti si tu joci mereu cu 3 inchizatori. Da, nu stiu, poate isi da el demisia si nu il dau eu afara. Nu sunt suparat, n-am ce sa le reprosez jucatorilor. Un lucru e sigur, nu mai vine nici un antrenor strain daca nu stie limba romana. Larnaca e o echipa de Divizia C, bine ca am facut egal. O sa pun un antrenor tanar cum are Dinamo. Nu-l mai las pe MM sa puna antrenorul. Intr-un fel e si vina lui ca echipa nu joaca nimic. Daca Gabi Caramarin avea licenta PRO il lasam antrenor. Poate vine Ilie Stan" - Gigi Becali la sport.ro.

Pe langa Ilie Stan, alte variante pentru banca tehnica a Stelei sunt Gica Hagi (patronul ros-albastrilor a declarat in nenumarate randuri ca-l vrea inapoi pe "Rege"), Cristi Pustai (a facut performanta cu Gaz Metan Medias) si Petre Grigoras (antrenor care a fost aproape sa o preia pe Steaua si in vara acestui an).

Partidele zilei in Grupa Stelei:

Schalke - Maccabi Haifa 3-1

AEK Larnaca - Steaua 1-1

Clasament:

1 Schalke 4 puncte

2 Maccabi Haifa 3

3 Steaua 2

4 AEK Larnaca 1.

Etapa viitoare: AEK Larnaca-Schalke, Maccabi Haifa-Steaua (20 octombrie, ora 20:00).