Rapid si CFR au remizat, scor 1-1, in derbiul etapei cu numarul opt din Liga 1 la fotbal. Gazdele au deschis scorul prin Mihai Roman (16'), dar Weldon (58') a inchis tabela. In urma acestui rezultat, echipa pregatita de Jorge Costa a urcat, provizoriu, pe prima pozitie a ierarhiei.

Click aici pentru rezultate si clasament.

"Pana la urma, e un punct care se adauga in clasament. A fost o prima repriza cu ocazii de o parte si de alta, dar in actul secund am controlat jocul, l-am avut in mana. CFR e o echipa cu care ne vom bate la titlu" - Daniel Pancu (Digisport).

"Trebuie sa ne multumim cu acest rezultat, am intalnit o echipa care a jucat acasa, in fata unui public foarte entuziast. Am luat un gol impotriva cursului jocului, dar am inscris printr-o executie extraordinara a lui Weldon. Rezultatul este echitabil, s-a jucat pe teren acest meci, este bine de precizat" - Iuliu Muresan, presedinte CFR (Digisport).

Echipe:

Rapid: Coman - Rui Duarte, Marcos Antonio, Burca, Ezequias - N. Grigore, Apostol (Glauber '67) - Roman (Sburlea '74), Teixeira (Grigorie '87), Deac - Pancu. Antrenor: Razvan Lucescu.

CFR Cluj: Beto - Panin, Cadu, Nuno Diogo, Camora - Peralta, Renan - Sougou, Ronny (G. Muresan '73), Bastos (De Zerbi '55) - Weldon (Kapetanos '90+2). Antrenor: Jorge Costa.

Cartonase galbene: N. Grigore '49, Roman '69, Burca '88 - Nuno Diogo '53

Arbitri: Alexandru Tudor - Zoltan Szekely, Vladimir Urzica - Cristina Dorcioman.