Partida dintre Fenerbahce si Manisaspor (din campionatul Turciei) a fost una speciala, pe "Sukru Saracoglu" aflandu-se doar femei si copii sub 12 ani, informeaza The New York Times. Barbatii nu au avut voie sa asiste la meci, aceasta fiind masura celor de la Fenerbache pentru stoparea violentelor.

Galeria lui Fener, formata din femei si copiiFoto: Captura YouTube

Atmosfera pe arena a fost una superba, peste 41.000 de spectatori (femei si copii) sustinandu-i frenetic pe cei de la Fenerbahce.

Barbatii, interzisi pe stadion dupa meciul cu Sahtior

La partida amicala cu Sahtior (din urma cu cateva saptamani), suporterii lui Fener au invadat terenul, partida fiind suspendata. Acestia au protestat impotriva deciziei de arestare a presedintelui clubului, dupa implicarea in scandalul meciurilor trucate din prima liga de fotbal a Turciei.

"A fost o seara magica, istorica. Atmosfera a fost una superba, iar pentru prima data in lume doar femeile si copiii au asistat la o partida de fotbal. Am stiut toate cantecele, la fel precum barbatii, nu s-a simtit lipsa lor", a precizat una dintre sustinatoarele celor de la Fenerbahce.

"Cu siguranta voi tine minte toata viata acest meci", a declarat Alex de Sousa, capitanul lui Fener.

Meciul s-a terminat 1-1. A marcat Issiar Dia (41') pentru Fener, respectiv Baris (65') pentru Manisaspor.

Clasament:

1 Fenerbahce 7

2 Istanbul Buyuksehir 7

3 Eskisehirspor 6

3 Bursaspor

Vezi aici imagini inedite de pe "Sukru Saracoglu":