Dupa ce suporterii sai au aruncat cu torte si petarde pe teren la partida cu Rapid (incheiata 0-0), clubul Dinamo a fost amendat cu suma de 25.000 de lei de catre Jandarmerie. De asemenea, 397 de suporteri au fost sanctionati financiar, amenda totala ajungand la aproximativ 60.000 de euro (258.000 de lei).

Fumigene in turul de pe "Stefan cel Mare"Foto: AGERPRES

Partida dintre Dinamo si Rapid (contand pentru etapa cu numarul sapte din Liga 1) a fost intrerupta de mai multe ori din cauza tortelor si petardelor aruncate pe suprafata de joc.

Spectacolul pirotehnic i-a costat destul de scump pe unii dintre suporteri, acestia primind amenzi in valoare totala de 60.000 de euro. Pe langa cei 397 de microbisti amendati, altor sapte persoane li s-a intocmit dosar penal pentru "savarsirea infractiunii de detinere si folosire in incinta arenei sportive a obiectelor artizanale si de distractie pe baza de amestecuri pirotehnic", informeaza gsp.

Clubul Dinamo a fost sanctionat cu 6.000 de euro, iar firma care se ocupa de paza arenei din "Stefan cel Mare" a fost amendata cu 500 de lei.

Pe langa toate acestea, Dinamo asteapta decizia Comisiei de Disciplina, "cainii" riscand suspedandarea propriului teren pret de mai multe etape.