Real Madrid a pierdut prima partida din actuala editie a Primerei Division, "albii" fiind depasiti cu 1-0 de catre Levante. Imediat dupa terminarea disputei, Jose Mourinho a lansat un puternic atac la adresa arbitrilor si a adversarilor. "Cei de la Levante au jucatori care stiu multe smecherii pe teren: au provocat, au simulat, au tras de timp. Arbitrul a facut ce a vrut", a precizat "The Special One".

Jose Mourinho, invins de LevanteFoto: Reuters

"Au fost momente bune in care Iker (nr. Casillas) nu a atins mingea. Dupa eliminare, arbitrul a facut ce a vrut, iar lucrurile s-au schimbat. De asemenea, am avut un penalti neacordat, iar unul dintre jucatorii lor merita al doilea galben. Partida cu Levante a aratat partea murdara a fotbalului, iar jucatorii mei nu sunt obisnuiti cu asa ceva. Toate punctele sunt importante, este foarte greu cand pierzi.

Trebuie sa-i felicit pe cei de la Levante, au jucatori care stiu multe smecherii pe teren, au provocat, au simulat, au tras de timp, iar Khedira a cazut, din pacate, in capcana lor", a declarat Jose Mourinho, antrenorul celor de la Real Madrid.

Primera Division, etapa a-IV-a:

Mallorca - Malaga 0-1

Gijon - Valencia 0-1

Granada - Villareal 1-0

Barcelona - Osasuna 8-0

Sevilla - Sociedad 1-0

Getafe - Rayo Vallecano 0-1

Zaragoza - Espanol 2-1

Atletico Madrid - Santander 4-0

Levante - Real Madrid 1-0

Bilbao - Betis(ora 23.00)

Clasament:

1. Valencia 9 puncte

2. Barcelona 7

3. Sevilla 7

4. Real Madrid 6

5. Malaga 6

6. Betis 6.