Scopul scuza mijloacele: Steaua s-a aparat contra lui Schalke si a debutat in grupele Europa League cu o remiza (0-0). "Joc de slaba factura la Cluj. Schalke a fost mai buna, dar din pacate nu a putut marca. Steaua nu a avut nicio ocazie tot meciul", a titrat presa germana dupa partida din "Gruia".

Steaua, locul 74 in lume Foto: Reuters

"Joc de slaba factura la Cluj. Schalke a fost mai buna, dar nu a creat o mare presiune si nu a putut inscrie. Cea mai mare sansa a irosit-o Huntelaar. Schalke a controlat jocul, a avut o posesie mai buna, dar nu a fost decisa pe faza ofensiva. Cei care sperau un joc mai bun dupa pauza, au ramas dezamagiti. Schalke a continuat sa aiba posesia, dar jocul a fost static, i-a lipsit ultima pasa, inspiratia. Steaua a tinut sa fie sigura in defensiva si nu si-a creat nicio ocazie notabila, asa ca s-a terminat 0-0" - Kicker.

"In meciul de la Cluj, Schalke a fost echipa care a avut sanse mai bune, prin Marica, Raul si Huntelaar, dar mingea n-a vrut sa intre in poarta. Lui Schalke i-au lipsit ideile si sansa, iar in repriza a doua a fost foarte slaba. Huntelaar a nimerit bara si asta a fost tot. Putin, impotriva unei echipe care n-a avut nicio sansa notabila in 90 de minute" - Bild.

"Schalke ia doar un punct din Transilvania" - Focus.

"Schalke nu a facut mai mult decat era necesar, Steaua nu a facut mari eforturi ofensive. Portarul Fahrmann nu a fost deranjat, gazdele si-au dorit sa pastreze poarta intacta si sa ia un punct, concentrandu-se pe defensiva" - Sued Deutsche.

"Schalke a uitat sa inscrie, pleacand din Transilvania cu un punct. A avut balonul, dar a fost destul de lenta. Steaua a fost mai agresiva in dueluri" - Die Welt.

"Chiar daca jocul a fost slab, Schalke a obtinut totusi un punct" - Der Westen, conform Mediafax.

Grupa J

Steaua - Schalke 0-0

Maccabi Haifa - AEK Larnaca 1-0 (Ghadir 54')

Clasament:

1. Maccabi Haifa 3p

2. Schalke 1p

3. Steaua Bucuresti 1p

4. AEK Larnaca 0.

Urmatoarele partide:

29 septembrie

Schalke 04 - Maccabi Haifa

AEK Larnaca - Steaua Bucuresti.