Rapid a reusit doar un egal pe propriul teren (in Regie) cu FC Brasov, giulestenii ratand sansa de a-i egala la puncte (cel putin pana duminica) pe rivalii de la Dinamo. Herea a deschis scorul din penalti (17'), in timp ce Marius Cristescu a egalat tot de la punctul cu var (65' - in aceeasi faza Bozovici a fost eliminat). Click aici pentru rezultate si clasament.

Razvan Lucescu, al doilea esec consecutivFoto: Hotnews

Din minutul 64, Rapidul a evoluat in inferioritate numerica, Bozovici fiind eliminat pentru al doilea cartonas galben (a comis un hent in careu, iar Brasovul a primit lovitura de la 11 metri).

Pe final, ambele echipe au trecut pe langa gol - Rapidul in doua randuri: Pancu a nimerit doar bara din apropiere (80'), iar Burca (90') nu a putut inscrie din doar doi metri, in timp ce Ezequias a respins de pe linia portii (88') o centrare a lui Chipciu.

Echipe:

Rapid: Coman - Cretu, M. Antonio, Burca, Bozovici - Grigorie (Roman '71), Alexa, Herea (Grigore '57) - Deac (Ezequias '66), Pancu, Surdu. Antrenor: Razvan Lucescu (suspendat, a stat in tribuna).

FC Brasov: Felgueiras - Velayos, Majernik, L. Munteanu, Cr. Ionescu - Perreira, Madeira (Paez '85), Cristescu, Chipciu - Voiculet (Moutinho '46), Buga (Toloza '77). Antrenor: Daniel Isaila.

Cartonase galbene: Herea '20, Bozovici '48, '64, Grigore '58, M. Antonio '61 - Majernik '30, Cr. Ionescu '76, Madeira '63

Cartonas rosu: Bozovici '64

Arbitri: Ovidiu Hategan (central) - Marius Nicoara, Bogdan Gheorghe (asistenti) - Andrei Chivulete (rezerva).