Brigada Rutiera a Capitalei a anuntat, marti, o serie de restrictii de circulatie cu ocazia partidei dintre Romania si Franta (Arena Nationala, 21.30). Astfel, incepand cu ora 17:30, se vor aplica restrictii rutiere pe str. Maior Coravu, intre Sos. Mihai Bravu si intrarea in stadion, dar si pe bd. Pierre de Coubertin, intre str. Vatra Luminoasa si intrarea in stadion.

Restrictii rutiere la Romania vs Franta Foto: bpr.b.politiaromana.ro

View Larger Map

Harta realizata de ESRI Romania

Surse de date utilizate: ArcGIS.com si Bing Maps

Comunicat de presa Brigada Rutiera a Capitalei:

"Cu ocazia meciului de fotbal dintre echipa nationala a Romaniei si echipa nationala a Frantei, care va avea loc la data de 06 septembrie 2011, ora 21:30, in Bucuresti, pe stadionul „NATIONAL ARENA”, Brigada Rutiera va dispune masuri de fluidizare a traficului si de prevenire a accidentelor în perimetrul stadionului. Astfel, incepand cu ora 17:30, se vor aplica restrictii rutiere pe str. Maior Coravu, intre sos. Mihai Bravu si intrarea in stadion, dar si pe bd. Pierre de Coubertin, intre str. Vatra Luminoasa si intrarea in stadion.

Solicitam riveranilor si celorlalti conducatori de autovehicule sa evite oprirea / stationarea pe urmatoarele artere rutiere:

- bd. Basarabia intre Piata Hurmuzachi si bd. Chisinau;

- str. Maior Coravu;

- str. Vatra Luminoasa;

- bd. Pierre de Coubertin.

Brigada Rutiera a Capitalei solicita conducatorilor de autovehicule:

* sa evite sa circule, pe cat posibil, in zona respectiva;

* sa foloseasca autovehiculele personale cat mai putin pentru a evita blocajele de trafic si sa opteze pentru mijloacele de transport in comun;

* sa nu opreasca ori sa stationeze decat in locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportiva;

* sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate;

* sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei si recomandarile politistilor care se afla in punctele de deviere;

* sa reduca viteza atunci cand trec pe langa grupurile de suporteri si sa evite pe timpul deplasarii, manifestarile de natura a pune in pericol siguranta lor, dar si a celorlalti participanti la trafic.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544.