Raiffeisen Property International organizeaza sambata, 7 decembrie, prima editie a SKYRUN, cel mai mare maraton de alergare pe scari din Romania, in SkyTower – cea mai inalta cladire din tara.

SkyTower este o cladire emblematica pentru Romania, oferind o infrastructura unica in tara pentru o astfel de competitie, beneficiind de o structura dubla de scari in sistem foarfeca, fiecare set de scari avand o latime de 1 metri si 80 de centimetri. Pe viitor se dorește includerea cladirii SkyTower intr-un circuit international de anvergura.

SKYRUN - Traseul celor 680 de trepte

Startul se va da sambata, 7 decembrie, la ora 12, de la parterul SkyTower, iar alergarea se va face pana la etajul 34, la o inaltime de 119 metri, dupa urcarea a 680 trepte. Participantii vor urca cele 34 de etaje o singura data si vor fi cronometrati cu ajutorul unor cipuri electronice, astfel incat fiecare sa afle timpul realizat la finalul cursei.

La competitie s-au inscris peste 600 de persoane cu varste cuprinse intre 18 si 60 de ani, printre acestia aflandu-se si angajati corporate care vor avea un clasament separat in competitie. Gazdele evenimentului vor fi indragitii prezentatori, Bogdan Miu, HeartRadio si Claudiu Roman. Invitatul special este campioana olimpica, Andreea Raducan, care va oferi medaliile la finish.