Aproape 500 de persoane vor lua startul sambata la cea mai importanta competitie de triatlon din Romania. Aflata la a patra editie, Trichallenge, se va desfasura la Mamaia (judetul Constanta) si va presupune probe de inot, ciclism si alergare.

TriatlonFoto: Smart Atletic

Se poate participa individual la probele sprint, supersprint si olimpica (1.5km inot, 40 km bicicleta, 10 km alergare), dar si ca echipa, la probele de stafeta.

Triatlonul Trichallenge este in primul rand o competitie sportiva de masa, o intrecere la care poate participa orice persoana: copii, tineri, veterani, oameni cu job si responsabilitati, mici si mari intreprinzatori/manageri, bloggeri, sportivi, iubitori ai sportului si ai miscarii.

In acelasi timp, la competitie participa si sportivi profesionisti, care se intrec in cadrul campionatelor nationale de triathlon.

Mai multe informatii aici (www.trichallenge.ro).

Organizatorul competitiei, clubul Smart Atletic, si-a propus de asemenea promovarea sportului in rindul copiilor, iar in acest sens organizeaza pe 30 septembrie, in parcul Herastrau din Bucuresti, TriKids Challenge, o cursa in care se va putea alerga si merge pe bicicleta.