Ucraina a avut un gol nevalidat in partida cu Anglia, iar problema probei video a devenit din nou de actualitate in fotbal. "Tehnologia pe linia portii nu mai este o posibilitate, este o necesitate", a declarat Sepp Blatter, presedintele FIFA, in legatura cu ultimul incident de la turneul final european.

Gol nevalidat pentru Ucraina la EURO 2012Foto: Captura YouTube

O eroare de arbitraj a privat Ucraina de un gol in partida cu Anglia: mingea a depasit linia portii, dar reusita nu a fost validata (Marko Devici a sutat la poarta in minutul 62, iar John Terry a respins balonul de dupa linia portii).

Dupa acest ultim episod din fotbal, Sepp Blatter (presedintele FIFA) a precizat ca proba video va fi introdusa cat de curand in fotbal. "Dupa meciul de aseara (n.r. marti - Anglia vs Ucraina), tehnologia pe linia portii nu mai este o posibilitate, este o necesitate", a declarat Blatter.

O decizie in legatura cu introducerea tehnologiei video in fotbal va fi luata de Intenational Board, la doar cateva zile dupa finala EURO 2012 (Kiev, 1 iulie), informeaza Mediafax.