​Dumitru Dragomir a vorbit, miercuri, despre EURO 2012, presedintele LPF fiind de parere ca turneul final gazduit de Ucraina si Polonia este unul destul de slab. "E pacat ca nu ne-am calificat, nationala noastra e mai buna decat multe echipe de acolo", a precizat Dragomir.

Dumitru Dragomir (foto arhiva)Foto: Hotnews

"Campionatul European e destul de slab, au fost doar vreo doua-trei jocuri bune, iar ca jucatori in afara de Ronaldo, Pirlo si inca vreo doi-trei n-a spart nimeni plafonul, asa ca sunt putin dezamagit. Eu am bilete si la semifinale, dar nu o sa ma mai duc, o sa merg doar la finala. E pacat ca nu ne-am calificat, pentru ca nationala noastra e mai buna ca multe de acolo. E un turneu final putin spectaculos. Noi meritam sa fim acolo cand te uiti ce meciuri sunt", a declarat Dumitru Dragomir, citat de Mediafax.

"Olanda nu m-a surprins ca a iesit, dar acum e ca un animal ranit, va fi foarte periculoasa pentru noi in preliminarii. E mai rau asa. Era bine sa fi luat ei campionatul. Dar asa, ne va fi foarte greu", a completat Dragomir.

Ultimul turneu final la care Romania a participat a fost EURO 2008, competitia care a fost gazduita de Austria si Elvetia.