Joachim Low, selectionerul Germaniei, a surprins multa lume in momentul in care a anuntat regulile de ordine interioara pe care le vor respecta jucatorii sai la EURO 2012. Astfel, pe "lista" fotbalistilor pregatiti de Low se afla berea, vinul, sotiile si prietenele, tigarile si chiar site-urile de socializare, informeaza presa germana.

Joachim Low, selectionerul Germaniei Foto: dfb.de

In cantonamentul de la Gdansk, jucatorii Germaniei vor putea fi vizitati, dupa meci, de sotii si prietene. De asemenea, berea, vinul si tigarile pot face parte din "meniul" fotbalistilor nationalei.

Conform presei germane, selectionerul Low le-ar fi recomandat elevilor sai bere si vin inainte de culcare, cu mentiunea sa fie "cu masura". In aceste conditii, minibarurile din camere nu vor fi indepartate.

Tigarile vor fi interzise doar la masa si la sedintele tehnice, in timp ce retelele de socializare pot fi accesate fara probleme.

Masurile lui Joachim Low au starnit un val de critici, multi fiind de parere ca sportul de performanta nu are nimic in comun cu regulamentul de ordine interioara gandit pentru EURO 2012.

La turneul final european, Germania face parte din Grupa B, alaturi de Olanda, Danemarca si Portugalia.