Gigi Becali, finantatorul ros-albastrilor, a precizat ca plecarea lui Nicolae Dica de la echipa din Bulevardul Ghencea (a fost vandut la Catania pentru doua milioane de euro) nu va fi resimtita la Steaua, acesta urmand sa fie inlocuit cu succes de Claudiu Ionescu.

"Sunt fericit pentru mine, nu pentru Dica. Pentru Dica e fericit el, familia lui. L-am vandut pe 2 milioane. Pentru ce sa fiu fericit ca iau doua milioane? Eu n-as fi vrut sa-l dau la pretul asta, dar s-a rugat de mine: nea Gigi, te rog, vreau sa plec si eu, ca am facut atatea pentru Steaua, suporterii ma injura. Catania nu a putut sa dea decat banii astia. Nu cred ca va lipsi Dica Stelei. Daca lipsea, nu-l dadeam. Cred ca il va inlocui Claudiu Ionescu", a precizat Becali dupa realizarea tranzactiei.

Dica va avea la Catania un salariu de 350.000 de euro pe sezon, iar in plus va lucra cu fostul sau tehnician din Ghencea, italianul Walter Zenga.

In acelasi timp, Gigi Becali a mai marturisit ca nu exista vreo oferta concreta pentru fundasii Dorin Goian si Mirel Radoi, fiind de parere ca de la Steaua nu va mai pleca nimeni in aceasta pauza competitionala.