Claudio Lotito, presedintele clubului S.S. Lazio, si-l doreste la echipa pe Bogdan Lobont. Dupa ce a obtinut acceptul lui Dinamo in ceea ce priveste cedarea lui Cosmin Moti, pe care site-ul www.hotnews.ro a anuntat-o inca de-acum trei zile, Lotito vrea sa il antameze si pe portarul "cainilor".

Delio Rossi, tehnicianul lui Lazio, are in acest moment trei portari: Marco Balotta (44 de ani), Fernando Muslera (22 de ani) si Juan Pablo Carizzo (24 de ani). Primul intentioneaza sa se retraga, iar Muslera e prea tanar pentru a fi titularul postului de portar. De-aceea, lazialii si-l doresc pe Lobont, pentru a avea concurenta pe post, acolo unde cea mai sigura varianta pana acum este Carizzo, adus de la River Plate.

Singura problema este ca Lazio nu are inca resursele financiare necesare pentru aceasta tranzactie. Lotito trebuie sa achite 4,5 milioane pentru Radu Stefan si inca 1,5 milioane pentru imprumutul lui Moti. Plus ca la iarna ar trebui sa vireze alti 4 milioane in contul lui Dinamo, daca Moti va confirma. Iar pretul lui Lobont este undeva in jurul a 3 milioane de euro. Conducatorii lui Dinamo s-au interesat daca exista posibilitatea unui schimb de jucatori, adica pentru Lobont, Lazio sa "cotizeze" cu o suma de bani si un fotbalist care nu ar intra in planurile lui Delio Rossi. Inca nu s-a ajuns la nici un punct comun, insa, cert este ca Lotito si-a afirmat interesul pentru portar si va urma sa faca o oferta concreta.

O alta posibila destinatie pentru Lobont este Catania, formatie antrenata de Walter Zenga. "Omul-Paianjen" l-a avut pe Lobont la Dinamo si a fost multumit de randamentul pe care l-a dat portarul la Euro. Catania nu poate sa ofere mai mult de 2 milioane de euro, cu mult sub valoarea lui Lobont.