Episodul 9 din aventura actorului Dragos Stoica (Mondenii) printre personajele care comenteaza campionatul european de fotbal: Traian Basescu il tachineaza pe Adrian Nastase dupa infrangerea Rusiei. "M-a sunat Putin, Adriane..." "Te-a sunat din greseala"...

Europenele lui Dragos Stoica reprezinta o productie HotNews.ro. Textele si interpretarea ii apartin actorului Dragos Stoica.

Vezi aici o animatie HotNews.ro:

Asculta aici varianta audio:

Sau asculta aici:

Acest material constituie un pamflet si se va trata ca atare.

Asculta aici ce s-a intamplat in episoarele anterioare!

Episodul 1: poetul Adrian Paunescu il invita pe antrenorul Cornel Dinu sa prefateze turneul final. "Dragii mei, tremur de emotie ca se apropie Euro 2008... Te rog, Cornel, calmeaza spiritele si-asa incinse de emotie!..."

Episodul 2: imediat dupa deschiderea EURO 2008, Corneliu Vadim Tudor ii solicita lui Gheorghe Stefan (Ceahlaul) primele opinii. "Te-o fi chemand, dobitocule, Stefan, dar la fotbal esti Pinalti..."

Episodul 3: primele meciuri in grupa Romaniei. "Domnule, am fost la Zurich sa vad meciul cu Franta. Domnule, au niste borduri de-ti vine sa pui capul pe ele", ii povesteste Basescu lui Cristoiu.

Episodul 4: Dupa 1-1 cu Italia, Ion Iliescu il intalneste pe Gigi Becali: "Comunistule, comunistule... Pai Banel alearga 12 kilometri? Banel alearga sute de hectare si imi face si cadastru!", spune Becali... "Tovarase Becali, te informez ca esti un mascarici, un bufon..."

Episodul 5: ratarea calificarii este comentata de nea Imi si Valentin Stan la gadea in emisiune. Stan scoate la iveala un file audio surpiza cu mesajul lui Ceausescu pentru echipa nationala!

Episodul 6: Turcia bate Croatia, dupa un final incredibil. Aproape firesc, avand in vedere dramatismul jocului, analiza meciului se produce in emisiunea lui Sorin Ovidiu Balan. Cu doi invitati-surpriza, Adrian Nastase si Cristian Tantareanu. Primul ii trage cu istoria, al doilea cu "fetele care i-au incalzit pe turcaleti la pauza... Hai, ba, sa bem un sprit!"

Episodul 7: Rusia elimina Olanda, spre bucuria lui Iliescu care marturiseste, intr-o emisiune cu Cristoiu, Cornel Dinu si Vadim: "Am dat indicatii Rusiei sa joace la firul ierbii..."

Episodul 8: Germania intra in finala, dupa ce a batut Turcia, insa Ballack si ai lui nu aflasera ca vor fi premiati de Gigi Becali cu un milion de euro. Gigi este insa in pericol, fiindca in preajma sa apare ministrul cadourilor impozitate, Paul Pacuraru. In aceasta vreme, Adrian Paunescu vorbeste in versuri: "Un 3-2 si un pac, pac!// Turcii au picat la bac!"