Selectionerul Victor Piturca a vorbit pentru prima oara, dupa incheierea participarii la EURO 2008. "Nu pot sa cred ca exista atata mizerie si lipsa de recunostinta in Romania! Am pierdut in fata Olandei cu aceeasi echipa cu care obtinusem calificarea!"

Intr-un interviu acordat cotidianului Libertatea, Piturca spune ca regreta ca a semnat prelungirea contractului cu FRF, adaugand ca daca nu ar fi facut-o ar fi plecat pe loc.

"I-am spus si lui Mircea Sandu ca nu sunt de acord cu declaratiile pe care le-a facut dupa jocul cu Olanda. Daca olandezii ar fi jucat cu prima echipa, am fi castigat. Asa insa, rezervele lor au fost mai proaspete decat jucatorii mei. Sunt momente in care picioarele nu te mai asculta, asta e adevarul..." - Victor Piturca.

Selectionerul a adaugat ca nu are nicio problema nici cu Mutu, nici cu Marica. Despre atacantul lui Stuttgart, Piturca a lasat sa se inteleaga ca are probleme mai vechi cu disciplina: "Si la Sahtior, Mircea Lucescu a vorbit repetat cu el. Cred ca a facut mutre si la Stuttgart, de nu joaca!"