Astazi, la sediul clubului Dinamo, au avut loc negocieri privind trecerea definitiva a lui Radu Stefan la gruparea Lazio Roma. Jucatorul a evoluat in retur pentru laziali sub forma de imprumut, pentru care italienii au platit 1 milion de euro. Cele doua cluburi au cazut de-acord si l-au cedat pe fundas pentru suma de 4,5 milioane de euro. Cosmin Moti este si el foarte aproape pentru a fi inregimentat de gruparea condusa de Claudio Lotito, detaliile transferului urmand a fi parafate astazi.

Claudiu Lotito, Ioan Becali si Nicolae Badea au negociat pentru trecerea lui Cosmin Moti la Lazio. Dinamovistii voiau 6 milioane de euro, insa Lotito ar fi vrut sa il ia pe roman asa cum a procedat si cu Radu Stefan: imprumut 6 luni cu drept de cumparare. De altfel, conducatorul gruparii italiene si-a declarat intentiile inca de la sosirea in tara.

"Noi nu il vom ceda pe Cosmin Moti. El ramane la Dinamo si nici nu au existat discutii in acest sens", a declarat Nicolae Badea la incheierea sedintei.

Se pare ca discutiile pentru transferul lui Moti continua si este foarte probabil ca acesta sa fie transferat pe Olimpico.

Un alt dinamovist are sanse mari de a parasi Dinamo pentru a evolua in Serie A. Este vorba de Bogdan Lobont, care isi doreste sa evolueze pentru Fiorentina. Si Sampdoria si Lazio sunt interesate de portarul roman, cel mai bun jucator al nationalei la Euro 2008.