Jurnalistii spanioli de la Marca il dau pe Mirel Radoi titular in partida din aceasta seara cu Olanda, desi fotbalistul stelist este deja la Bucuresti, acolo unde a sosit in cursul zilei de marti dupa ce a suferit o accidentare infioratoare in timpul partidei cu Italia. Ne surprinde interesul ibericilor pentru echipa Romaniei tinand cont de faptul ca am putea sa ii intalnim in sferturile de finala...

In plus, in primul 11 este vazut si Dorin Goian, cu toate ca fundasul lui Piturca este suspendat si ar putea aparea, in cel mai bun caz, pe teren tocmai impotriva Spaniei, in sferturile de finala ale turneului final european.

"Cand se faceau calculele pentru Grupa Mortii, nimeni nu lua in considerare ca Romania ar putea sa se califice. Cu toate acestea, Italia si Franta sunt la mana romanilor, cei care ar putea sa faca o dubla magnifica la turneul final prin eliminarea celor doua formatii", mai precizeaza spaniolii de la Marca.

In cazul in care va obtine calificarea din grupa C, echipa pregatita de Victor Piturca va da piept cu Spania in sferturile de finala ale EURO 2008.