Antrenorul Roberto Donadoni va face schimbari in primul 11 al Squadrei Azzurra fata de partida dezastruoasa cu Olanda, din primul minut al meciului cu tricolorii putand aparea Del Piero, Chiellini si Daniele De Rossi. De asemenea, peninsularii vor schimba 4-3-3-ul in 4-3-1-2, informeaza Gazzetta dello Sport.

"Patru noutati in echipa pentru Romania. Principalii candidati pentru un post de titular sunt Del Piero si Cassano, dar mai mult ca sigur vor intra si Chiellini in locul lui Materazzi, si De Rossi in locul lui Gattuso. Daca Donadoni se va decide sa joace cu doua varfuri, langa Toni va aparea Cassano si va schimba sistemul din 4-3-3 in 4-3-1-2. De Rossi va fi alaturi de Pirlo si Ambrosini in linia mediana", a precizat cotidianul italian.

Jurnalistii din Peninsula considera ca punctul nevralgic al echipei lui Donadoni a fost apararea, acolo unde va face modificari. De asemenea, Gattuso ar putea lua loc pe banca de rezerve cu Romania, in locul sau aparand Daniele De Rossi, vedeta Romei.

Italia - Romania va avea loc vineri, de la ora 19.00, pe stadionul Letzigrund din Zurich.