Sansele italienilor de a trece mai departe de Grupa C de la Euro sunt firave precum o macaroana. Selectionerul Donadoni, atacantul Toni si portarul Buffon se agata de meciul cu Romania pentru o calificare nesperata in sferturi, in conditiile in care au fost umiliti de Olanda.

"Nu cred ca acesta a fost cel mai slab meci al meu de cand sunt la carma Italiei. Trebuie sa ne reevaluam, sa vedem unde am gresit iar cu Romania voi trimite in teren cea mai buna echipa posibila", a spus Donadoni.

Atacantul Luca Toni, care a ratat doua ocazii uriase in meciul cu Olanda, crede ca Italia va avea forta sa bata Romania. "Nu trebuie sa ne pierdem optimismul, avem posibilitatea sa refacem totul. Cu un rezultat pozitiv contra Romaniei, vom schimba totul."

"Trebuie acum sa ne suflecam manecile si sa o luam de la capat. Franta si Romania au facut egal, asa ca trebuie sa ne regasim cat mai rapid mandria si sa ne revenim in meciul cu Romania. Suntem puternici, nu e nevoie de alt stimulent pentru a face un joc mult mai bun vineri", a spus portarul Buffon, vinovat la toate cele trei goluri reusite de olandezi.