In aceasta dimineata, inainte sa se afle care va fi "11"-le pe care Victor Piturca il va arunca in lupta in meciul cu Franta, pe site-ul oficial al FRF a fost publicata echipa de start "dintr-o eroare tehnica", asa cum a precizat Paul Zaharia, ofiterul de presa al FRF.

"A fost o eroare tehnica din partea firmei care administreaza site-ul. Stirea care a aparut nu are niciun fel de acoperire in vreun anunt al selectionerului sau in vreun comunicat oficial. Personal am scos stirea de pe site. Stirea respectiva nu a fost postata de niciun oficial al FRF, numai noi, cei din Departamentul de presa, avem dreptul sa publicam stiri oficiale. Am discutat cu directorul general al FRF, Ioan Angelo Lupescu, si vor fi luate cele mai aspre masuri impotriva persoanei care a gresit sau a firmei ca atare, dupa ce vom afla toate datele acestei situatii. Nu folosim site-ul FRF ca mijloc de intoxicare, site-ul este un lucru respectabil", a spus Paul Zaharia pentru Mediafax.

Conform site-ului oficial al FRF, echipa Romaniei arata astfel: Lobont - Contra, Goian, Tamas, Rat - Cocis, Radoi, Chivu - Nicolita, Mutu - D. Niculae