Gata cu Gigi? Gata cu valizele cu bani? Gata cu pac-pac? Nu vom mai avea parte de meciuri decise la masa vreunei Comisii de Disciplina? Aaaaaaaaa! Nu se va intra cu brichete in stadion pentru ca acolo nu se fumeaza in arena? Calificarea in fazele superioare nu se va decide in birourile de la Nyon? Nu seminte, nu scaune rupte, nu torte aruncate in teren? Gata cu bataile pe stadioane si cu jandarmii testand pe suporteri efectul gazelor lacrimogene ca in reclamele cu deodoranti? Adica va fi totul in regula? Nu vor mai fi echipe care sa mimeze fotbalul atunci cand ne e lumea mai draga?

Ce cosmaaaaaar!!! Si asta nu pentru vreun emo, ci pentru "turistii" fotbalului romanesc care vor da piept cu o lume normala. Cat vor putea indura acesti oameni contactul cu o competitie care nu este viciata si care se bucura de atentia si de bucuria a milioane de oameni? Va fi ca la o exorcizare! Pai, vor vedea cum arata niste stadioane acoperite, construite in maxim 2 ani de zile. Vor vedea suporteri fericiti, care nu se iau la pumni cu jandarmii. Vor vedea goluri spectaculoase, portari care resping din vinclu si atacanti oportunisti. Antrenori care accepta infrangerea si jucatori care stiu cum sa se bucure fara a-si jigni competitorii. Fotbal adevarat, nu mimat! Va fi un chin, nu? Dezaaaaaastruuuuu!

Incepe Euro. Macar noi sa ne bucuram de meciul de deschidere Elvetia - Cehia si sa asteptam cu emotie duelul Romaniei cu Franta. Orice ar fi, macar noi sa intelegem ca trebuie sa ne bucuram de aceasta competitie. Din suflet. Ei oricum nu vor simti nimic pentru ca nu o vor intelege niciodata.