In antrenamentul de marti, desfasurat dupa gustul selectionerului, adica fara public, tricolorii au inceput pregatirea tactica pentru "operatiunea Franta". Piturca are de ales intre Nicolita si Petre Florentin pentru postul de extrema dreapta, iar dupa jocul cu Muntenegru pare inclinat sa il prefere pe stelist.

Nicio emotie in privinta apararii: grupul Lobont - Contra, Goian, Tamas, Rat are increderea selectionerului. Posibil semn de intrebare asupra lui Tamas (mici probleme medicale).

Mijlocasii centrali: Cocis este preferatul lui Piturca; sarcina lui este sa apara ca om liber in careul advers, ajutat de o mare capacitate de efort. Ceilalti doi sunt Chivu si Codrea - jucatorul Sienei este avantajat in duelul pentru titularizare cu Radoi de absenta problemelor medicale. In plus, Piturca nu vrea sa foloseasca in acelasi timp doi mijlocasi centrali cu probleme de sanatate (Chivu si Radoi).

Trio de atac: Marica a pierdut startul pentru titularizare, iar Marius Niculae se afla intr-o pozitie excelenta. Mutu este titular indiscutabil; semnul de intrebare priveste aripa dreapta - Florentin Petre sau Banel Nicolita? Stelistul are sanse mai mari pentru ca acopera o arie mai mare de teren si poate ajuta flancul drept al apararii, vulnerabil in fata perechii Malouda - Evra.