Publicatia France Soir considera partida Frantei cu Romania una dintre cele mai importante din istoria fotbalului din Hexagon, fiind de parere ca Henry si compania trebuie sa fie in forma si destul de puternici pentru a-i invinge pe romanii care-i au ca lideri pe Mutu si Chivu.

Postul de radio RMC a prezentat echipa de start a Frantei pentru partida cu Romania: Coupet - Sagnol, Gallas, Thuram,Abidal - Malouda, Toulalan, Makelele, Ribery - Henry, Benzema.

"Va trebui sa fim puternici pentru a-i invinge pe Mutu, Chivu, Contra sau Lobont. Fara gluma, intr-o grupa de patru, mai ales atat de grea, primul meci este capital", au declarat jurnalistii de la France Soir.

In ton cu publicatia amintita mai sus este si fotbalistul Sebastien Squillaci, de la Lyon, acesta spunand ca echipa pregatita de Victor Piturca este una greu de batut si deosebit de tehnica.

"Cel mai important este meciul cu Romania. Este o echipa foarte buna, rezultatele vorbesc pentru ei. Sunt foarte puternici colectiv, foarte tehnici, la ei primeaza echipa. Ne asteptam la un meci foarte greu, va trebui sa avem o echipa foarte buna pentru a-i invinge si suntem constienti de acest lucru", a declarat Squillaci.