La antrenamentul de vineri dimineata al echipei nationale, fundasul central Dorin Goian a suferit o accidentare la tendon, fiind obligat sa paraseasca sedinta mai devreme decat coechipierii. Goian si medicul Pompiliu Popescu au plecat din centrul de la Mogosoaia la o clinica, pentru a afla gravitatea accidentarii!

Selectionerul Victor Piturca a declarat ca nu vrea sa se gandeasca deocamdata la eventualitatea nedorita in care Goian ar fi declarat indisponibil pentru turneul final, insa afirma ca are in vedere "doua variante de rezerva", fara a le nominaliza.

Inainte de anuntarea lotului pentru EURO, Piturca a fost nevoit sa renunte la doi fotbalisti, din cauza accidentarilor - Ovidiu Petre si Dani Coman; a doua zi dupa finalizarea nominalizarea celor 23 de tricolori, Piturca a adaugat ca Romania mai merge cu doi jucatori-problema (din punct de vedere medical): Chivu si Radoi, despre care a spus ca nu pot sustine doua meciuri la rand.

Sambata seara, Romania joaca impotriva echipei Muntenegru, pe stadionul Ghencea (ora 20,45), ultimul joc-test inainte de plecarea spre Elvetia.