"Am avut mereu ghinion cu accidentarile", spunea Coman la inceputul campionatului. Si avea mare dreptate. Portarul a trebuit sa paraseasca lotul nationalei din cauza unei accidentari stupide, la unul din degetele mainii stangi. Marica a tras un sut puternic, Coman l-a aparat, dar s-a ales cu o fractura.

El a mai avut parte de accidentari in cariera sa. Coman a avut de-a lungul carierei umarul dislocat, doua degete fracturate, fisura la sold, leziune la ligamentele de la genunchi si o entorsa la glezna.

"Era sansa mea si nu imi vine sa cred ce s-a intamplat. Voiam sa mai raman in cantonament, am vorbit cu domnul Piturca... Am strans din dinti sa ajung la Euro si acum s-a intamplat asta. Nu credeam ca mi se va intampla una ca asta", a spus Coman.

Danut s-a accidentat la umar in timpul meciului cu Steaua cand a fost inlocuit de Andrade. Goalkeeperul nu s-a operat, a indurat si a avut o perioada scurta de recuperare tocmai ca sa nu rateze Euro.

Situatia sa a fost comentata si de doua foste glorii ale fotbalului romanesc: Tete Moraru si Helmuth Dukadam. "Coman era peste Lobont. Sunt foarte trist. Trebuie sa avem grija sa nu ni se naruiasca toate sperantele inainte de Euro", a spus eroul de la Sevilla. "Eu as fi mers pe mana lui Coman la Euro. Trebuie sa fie tare si sa nu se descurajeze, asa ceva poate sa marcheze decisiv cariera unui jucator", a spus si Tete Moraru.

Bogdan Lobont, colegul sau de la nationala, a tinut sa il incurajeze pe blogul sau personal, www.bogdanlobont.ro. "Este o veste trista pentru toti romanii. Imi pare rau pentru Dani! Si-a dorit enorm sa ajunga la Euro, a evoluat de multe ori in returul campionatului cu dureri la umar. Este un moment dificil, dar sper sa treaca repede peste aceasta accidentare."