Enzo Fernandez a fost cel mai bun tânăr jucător de la CM din Qatar, iar Benfica Lisabona este asaltată cu oferte tentante la adresa fotbalistului argentinian.

Enzo FernandezFoto: Florencia Tan Jun/PxImages/Icon Sportswire / AP / Profimedia

Chelsea, ofertă uriașă pentru starul Benficăi - Enzo Fernandez poate deveni cel mai scump mijlocaș din istorie

Conform Transfermarkt, Chelsea a înaintat o ofertă uriașă către Benfica Lisabona pentru achiziția lui Enzo Fernandez, însă cele două formații nu au ajuns încă la un consens privind anumite termene de plată.

Câștigătoarea Ligii Campionilor din anul 2021 este dispusă să ofere nu mai puțin de 127 de milioane de euro în schimbul jucătorului argentinian, ceea ce l-ar face cel mai scump mijlocaș din istorie. În prezent, Paul Pogba este lider în acest clasament.

Manchester United l-a achiziționat pe Pogba pentru 105 milioane de euro în vara anului 2017.

Enzo Fernandez a fost un om de bază pentru Lionel Scaloni la CM din Qatar, iar fotbalistul în vârstă de 21 de ani a și înscris un super-gol în duelul cu naționala Mexicului.

Dacă tranzacția s-ar confirma, River Plate, clubul care l-a lansat pe Enzo Fernandez în fotbalul mare, ar urma să primească nu mai puțin de 30 de milioane de euro, având procent din vânzarea jucătorului.

Liverpool și Manchester United sunt de asemenea interesate de serviciile argentinianului.

Jurnaliștii de la The Times au scris că Benfica Lisabona este gata să îi ofere lui Enzo Fernandez un nou contract, care să conțină și o mărire salarială substanțială. Dacă acesta ar accepta, clauza sa de reziliere ar ajunge la 200 de milioane de euro, spre deosebire de 120, cât este acum.