Yassine Bounou este unul dintre cei mai importanți jucători din naționala Marocului, care a jucat în faza semifinalelor la CM din Qatar, iar puțini știu că portarul african a fost aproape de a semna cu o echipă din România.

Bono, portarul MaroculuiFoto: STANLEY Anthony/ATP/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Portarul în vârstă de 31 ani a impresionat la turneul final mondial desfășurat în Qatar și puțini știu că acesta a fost aproape de a semna cu o echipă din România.

Yassine Bounou a fost în probe la Ceahlăul Piatra Neamț

Potrivit ZCH News, în urma cu aproximativ 8 ani, portarul care evoluează în prezent la FC Sevilla a fost aproape de a semna cu Ceahlăul Piatra Neamț.

Pregătită pe atunci de brazilianul Ze Maria, Yassine Bounou a fost titular într-un meci amical disputat de moldoveni împotriva celor de la Lupa Roma Football Club.

La vremea respectivă, Bono era portarul celor de la Atletico Madrid și a fost aproape de a fi transferat de Ceahlăul, însă în cele din urmă mutarea a picat. Bono a fost împrumutat la Real Zaragoza și a mai trecut pe la Girona, până să ajungă la formația de pe Ramon Sanchez Pizjuan.

În prezent, cota de piață a semifinalistului de la CM este de 15 milioane de euro conform Transfermarkt.

Conform AS, goalkeeper-ul marocan este în vizorul celor de la Bayern Munchen, care are nevoie disperată de un portar de top după accidentarea suferită de Manuel Neuer (indisponibil până la finalul acestui sezon).