Argentina a câștigat titlul mondial la CM 2022 după o finală de poveste împotriva Franței, câștigată de elevii lui Lionel Scaloni la loviturile de departajare. Rafael Nadal a povestit într-un interviu cum a trăit partida de pe Lusail Iconic Stadium.

Lionel MessiFoto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Triumful lui Lionel Messi și lacrimile vărsate de Rafael Nadal

Spaniolul Rafael Nadal este foarte apropiat de zona fotbalului, el fiind prezent mai mereu la meciurile importante ale celor de la Real Madrid.

Ibericul a urmărit și Campionatul Mondial din Qatar și a trăit intens finala adjudecată în cele din urmă de naționala Argentinei, după un meci nebun decis la loviturile de departajare în fața Franței (3-3, 4-2 d. l. d.).

Chiar dacă este un susținător de-al lui Cristiano Ronaldo, uriașul jucător din circuitul ATP nu a rămas indiferent la marea finală de la CM 2022 și a vărsat lacrimi de emoție pentru reușita lui Lionel Messi.

„Când Messi a marcat golul 3 al Argentinei mi-au dat lacrimile. A fost din cauza emoțiilor pe care le-am simțit în momentul în care am văzut pe cineva așa mare ca el că triumfă într-o competiție care îi lipsea și unde a avut mult de suferit.” - a povestit Rafa pentru ESPN.