După victoria Argentinei în finala Cupei Mondiale și transformarea orașului Buenos Aires într-o uriașă petrecere de stradă, artiștii tatuatori au muncit din greu pentru a realiza imaginea lui Lionel Messi pe corpurile fanilor.

Lionel MessiFoto: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

Tatuajele cu Lionel Messi, la mare modă în Argentina

Popularitatea lui Leo a ajuns să concureze cu cea a zeului Maradona, pe trupurile susținătorilor argentinieni, scrie Reuters.

Milioane de femei și bărbați au ieșit în stradă pentru a întâmpina autobuzul naționalei întoarsă câștigătoare din Qatar. Dar după o noapte de sărbătorit, mulți s-au înghesuit la saloanele de tatuaje pentru a comanda modele cu Messi.

„Știam că mulți oameni își doresc tatuaje cu Messi și echipa Argentinei, pentru că erau rezervări încă înainte de finală. Dar nu mi-am imaginat vreodată că se va sta la coadă la salon a doua zi”, a declarat artistul Sebastian Arguello Paz.

„Hotărâsem să nu îmi mai fac multe tauaje, dar când l-am văzut pe Messi radicând trofeul am fost sigur că merită imortalizat momentul”, a fost decizia lui Ramiro Solis, în vârstă de 44 de ani.

De altfel, pe lângă chipul căpitanului argentinian, suporterii își desenează pe piele trofeul Cupei Mondiale, steagul Argentinei sau chiar citate.

O fană în vârstă de 68 de ani a decis după meciul din sferturi împotriva Olandei, ca în cazul în care Argentina câștigă finala, să își tatueze citatul „la ce te uiți, prostule”, o ieșire nervoasă a căpitanului argentinian la adresa lui Wout Weghorst.