​Argentina sărbătorește câștigarea CM din Qatar, după finala de poveste împotriva Franței (3-3, 4-2 d. l. d.), iar Emiliano Martinez lovește din nou după momentul de reculegere ținut în vestiar pentru Kylian Mbappe.

Emiliano Martinez la naționala ArgentineiFoto: Naoki Morita / AFLO / Profimedia

>> VIDEO Explicația gestului golănesc făcut de portarul Argentinei - Cine erau cei vizați

Scene incredibile pe străzile din Buenos Aires - Jucătorii Argentinei, evacuați cu elicopterul

În cursul zilei de marți, campionii mondiali au ajuns în Buenos Aires, acolo unde au fost așteptați de peste 4 milioane de suporteri, alături de care au sărbătorit triumful istoric din finala Campionatului Mondial din Qatar.

Emiliano Martinez nu s-a dezmințit după episodul de la finalul partidei cu Franța, când a cerut în vestiar un moment de reculegere pentru Kylian Mbappe, și a lovit din nou la parada campionilor mondiali.

Portarul celor de la Aston Villa, desemnat cel mai bun goalkeeper al CM 2022, a avut asupra lui o păpușă de jucărie și pe fața acesteia a lipit chipul lui Kylian Mbappe, fotbalistul care a marcat un hat-trick în poarta Argentinei în finala de pe Lusail Iconic Stadium.

Oamenii din staff-ul naționalei Argentinei nu s-au așteptat la o asemenea asistență pe străzile din Buenos Aires, așa că întreg lotul de jucători a fost evacuat din centrul capitalei cu un elicopter.

Momentul în care jucătorii Argentinei au fost preluați de un elicopter

Suporterii au început să se urce pe autobuz, pe stâlpii de la semafoare și pe terasele blocurilor, încercând să ajungă la favoriții lor. Evident, din motive de securitate, starurile „pumelor” au fost evacuate în cel mai scurt timp.