Reacții de toate felurile continuă să apară după încheierea Campionatului Mondial de fotbal din Qatar. Pe lângă laude la adresa câștigătorilor, există și păreri dure din partea unor foști internaționali.

Cristiano RonaldoFoto: Marcio Machado/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lothar Matthaus îl critică dur pe Cristiano Ronaldo

Fostul căpitan al naționalei Germaniei, Lothar Matthaus a avut o reacție acidă la adresa lui Cristiano Ronaldo, după prestația acestuia și eliminarea Portugaliei de la CM 2022 Qatar.

„Cu ego-ul său, Ronaldo a făcut rău echipei și lui însuși. Nu există nicio îndoială că a fost un jucător extraordinar, dar acum legenda sa are de suferit. Este greu de crezut că își mai poate găsi loc într-o echipă”, a declarat Matthaus, conform Marca.

Portugalia a părăsit Cupa Mondială în sferturi, după ce a fost eliminată de Maroc, cu Cristiano Ronaldo rezervă în ultimele două partide.

„Este cel mai mare eșec de la Cupa Mondială, exact opusul lui Lionel Messi”, susține fostul internațional.

Lionel Messi, jucătorul mileniului pentru Matthaus

Lothar Matthaus a ținut să laude performața Argentinei și în mod special pe căpitanul Lionel Messi.

„Messi este câștigătorul absolut. O merită pentru că a oferit tuturor fanilor fotbalului o mare bucurie prin calitățile sale și felul lui de a juca. Și a făcut-o timp de 17-18 ani. Pentru mine, Lionel Messi este fotbalistul mileniului”, crede Matthaus.