Emmanuel Macron, președintele Franței, a mers în vestiarul echipei lui Didier Deschamps după încheierea finalei Cupei Mondiale de fotbal. Argentina a învins dramatic la penaltiuri, iar Lionel Messi și compania au câștigat al treilea titlu din istoria „Pumelor”.

Emmanuel Macron si Kylian MbappeFoto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Macron vrea ca Deschamps să rămână selecționer al Franței

Macron i-a felicitat pe Mbappe și compania pentru parcursul din Qatar, dar și pentru revenirea fantastică din finalul partidei cu Argentina.

Președintele Franței a mai precizat că își dorește ca Didier Deschamps să rămână selecționer al „Cocoșului Galic” pentru că este un mare antrenor.

„I-am spus lui Kylian (n.r. Mbappe) că este un jucător extraordinar şi că are doar 24 de ani (îi va împlini marți, pe 20 decembrie).

Ceea ce le-am spus jucătorilor din vestiar a fost că ne-au făcut enorm de mândri şi că ne-au făcut să vibrăm. Am avut una dintre cele mai mari finale ale Cupei Mondiale.

Vreau ca Didier Deschamps să continue. I-am spus că trebuie să digere ce s-a întâmplat. A arătat că este un antrenor imens. Sunt mulţi oameni care plâng, dar am dat dovadă de inimă şi calitate.

Această echipă spune ceea ce suntem: să facem lucruri de neconceput, să fim uniţi. Deci „trăiască Republica şi trăiască Franţa”. Aşa mi-am încheiat discursul în vestiar”, a spus Emmanuel Macron, citat de News.ro.

S-ar putea să te mai intereseze și: