Argenitna și Franța se vor întâlni duminică, pe Lusail Stadium, în finala Campionatului Mondial de fotbal din Qatar. Selecționerul Lionel Scaloni a prefațat duelul pentru câștigarea trofeului.

Lionel ScaloniFoto: Heuler Andrey/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Laude pentru Franța și vedeta Mbappe

Lionel Scaloni a vorbit despre selecționata adversă și l-a remarcat pe Kylian Mbappe.

„Cred că meciul de mâine va fi un efort colectiv, nu individual. Mbappe este un jucător excepțional, dar Franța are o echipă valoroasă, care muncește pentru el și asta îl face și mai bun”, a declarat argentinianul, potrivit Fanatik.

Argentina vrea să evite loviturile de departajare

Referindu-se la echipa sa, selecționerul și-a arătat entuziasmul de a se afla în această postură și a dezvăluit ce plan a făcut pentru acest meci.

„Sunt într-un loc de vis pe care oricine și-l dorește. Sunt selecționerul Argentinei în finala Cupei Mondiale. Trebuie să ne bucurăm de acest drum, de această familie. Este ceea ce mi-a dat Argentina. Când te bucuri de un lucru, poți să scoți maximum.

Avem arme pentru acest meci. Sunt mulți jucători care pot face diferența. Îmi pare rău pentru fanii care au venit și nu pot intra pe stadion.

Planul nostru este clar. Știm cum trebuie să atacăm, o să fim atenți la toate aspectele. Încercăm să evităm penalty-urile. Dacă ajungem acolo, o să încercăm să îi alegem pe cei mai buni executanți”, susține Lionel Scaloni.

Scaloni, despre ultimul meci la Cupa Mondială pentru Lionel Messi

Scaloni are o dorință pentru ultimul meci la Cupa Mondială al căpitanului Lionel Messi.

„Sperăm ca Messi la ultimul său meci să ridice trofeul. Este cel mai important meci și ar fi cel mai frumos scenariu pentru Messi și Argentina”, a anunțat selecționerul, la conferința de presă.