Franța va juca miercuri în compania Marocului în cea de-a doua semifinală a CM din Qatar, iar în cazul unei eventuale calificări în finală „Les Bleus” ar avea parte de o revenire surprinzătoare.

Didier DeschampsFoto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

CM 2022: Argentina, la pas în marea finală - Lionel Messi, evoluție senzațională contra Croației

Karim Benzema, asul din mâneca lui Didier Deschamps - Francezul va fi apt pentru o eventuală finală la CM 2022

Balonul de Aur din acest an, Karim Benzema, a suferit o leziune la nivelul cvadricepsului de la coapsa stângă și a părăsit cantonamentul echipei naționale de fotbal a Franței chiar înainte de runda inaugurală din faza grupelor.

După o perioadă de convalescență, starea fizică a atacantului francez s-a îmbunătățit.

Cotidianul Mundo Deportivo scrie că Didier Deschamps îl poate avea la dispoziție pe Karim Benzema în finala CM, dacă Franța va trece de Maroc. Real Madrid i-a dat undă verde lui Benzema pentru a merge în Qatar.

„Karim Benzema şi-a reluat antrenamentele alături de colegii săi de la Real Madrid începând de sâmbătă, iar la şedinţa de pregătire de ieri (n.r.marţi) a apărut zâmbitor, etalând o formă foarte bună.” - au scris aceștia.

Cei de la MARCA precizează faptul că Benzema era apt încă din faza optimilor de finală și consideră că selecționerul Didier Deschamps s-a grăbit când a renunțat la atacantul celor de la Real Madrid.