Lionel Messi a strălucit din nou în Qatar și a contribuit decisiv la calificarea Argentinei în finala Cupei Mondiale. După ce a înscris un gol și a oferit un assist în victoria cu Croația (3-0), căpitanul „Pumelor” le-a transmis un mesaj fanilor.

Lionel Messi si jucatorii ArgentineiFoto: Ayman Aref/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Vom juca finala, exact ce ne-am dorit. Nu știu dacă e cea mai bună Cupă Mondială a mea, doar mă bucur de acest moment. Chiar și după ce am pierdut primul meci, am rămas încrezători, știam că putem ajunge departe.

E o nebunie acest grup. Am reușit, vom juca finala! Vreau să-i mulțumesc familiei mele, am trecut prin greutăți, dar acum e momentul să ne bucurăm împreună, alături de toată Argentina” - Lionel Messi, potrivit Sport.es.

„PÂNĂ LA CAPĂT!!!!! Am ieșit din nou în forță pe teren și am jucat un alt meci grozav. Mulțumesc frumos tuturor celor care au avut încredere în acest grup!!! Hai Argentina!” - Lionel Messi pe Instagram.

Argentina, pentru a șasea oară în finala Cupei Mondiale

„Pumele” vor juca pentru a șasea oară în ultimul act al unei Cupe Mondiale de fotbal. Argentina se va duela pentru trofeu cu învingătoarea partidei dintre Maroc și Franța. Meciul va avea loc duminică (ora 17:00) și va fi transmis în format LiveBLOG pe HotNews.ro.

1930: 2-4 vs Uruguay

1978: 3-1 vs Olanda

1986: 3-2 vs Germania de Vest

1990: 0-1 vs Germania de Vest

2014: 0-1 vs Germania (după prelungiri)

2022: vs Maroc / Franța.