Ronaldo Nazario a analizat ce se întâmplă la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar, după ce Brazilia a fost eliminată de Croația, iar Neymar, unul dintre favoriții săi, a fost afectat de eșec.

Ronaldo NazarioFoto: Fabio FERRARI / AFP / Profimedia

Într-un interviu în presa spaniolă, Ronaldo a vorbit despre echipele naționale, antrenori și jucători, după ce a fost prezent în Qatar la meciurile Cupei Mondiale.

Elogii pentru Kylian Mbappe și Franța

„Mbappe este cel mai bun de la Cupa Mondială. Este impresionant, o plăcere să îl vezi jucând. Franța este marea favorită, arată asta meci de meci”, a declarat Ronaldo pentru Marca.

Ronaldo despre Argentina lui Lionel Messi

„Argentina nu joacă foarte bine, dar își doresc să câștige Campionatul Mondial, aleargă mult și pun suflet. În plus îl au pe Messi care este decisiv. Voi fi sincer. Nu pot spune că Argentina va câștiga”, susține brazilianul.

Despre eliminarea Braziliei, Neymar și viitorul selecționer

„Nu am știut să tragem de timp în prelungirile meciului. Trebuia să fim mai deștepți. Pentru mine Brazilia a jucat foarte bine, a lipsit doar experiența de a menține scorul de 1-0. Neymar este supărat pentru eliminare, era important pentru el să meargă mai departe. Nu m-ar deranja să avem un selecționer străin. Mi-ar plăcea să văd un nume precum Guardiola, Ancelotti sau Mourinho antrenând Brazilia”.

Ronaldo despre Qatar și organizarea Cupei Mondiale

„Este ceva fantastic, păcat că se va termina. Am venit cu o mulțime de prejudecăți, dar trebuie să fim toleranți față de culturile diferite de ale noastre. Este o Cupă Mondială perfectă, de la stadioane, la securitate, la hoteluri și infrastructură”, a încheiat Ronaldo Nazario.