Bayern Munchen caută soluții pentru postul de portar, după ce Manuel Neuer a fost indisponibilizat pentru restul sezonului, iar bavarezii au pus ochii pe un semifinalist de la CM din Qatar.

Dominik Livakovic, eroul Croatiei la CM 2022 QatarFoto: Ozan KOSE / AFP / Profimedia

Dominik Livakovic, favorit pentru a apăra poarta lui Bayern Munchen

Ajuns în semifinalele Campionatului Mondial din Qatar, acolo unde Croația va da piept cu Argentina, Dominik Livakovic este principalul favorit pentru a-l înlocui pe Manuel Neuer la Bayern Munchen.

Portarul german și-a rupt piciorul în timp ce era în vacanță, a fost operat și nu va mai putea evolua până în vara anului 2023.

Bavarezii au urmărit și au rămas impresionați de evoluțiile lui Dominik Livakovic de la CM, iar actualul fotbalist al celor de la Dinamo Zagreb le-a trezit interesul nemților.

Bayern și-l dorește pe portarul croat încă din această iarnă, iar germanii au început să se intereseze tot mai mult de Livakovic.

Cotat la 8.5 milioane de euro conform Transfermarkt, Dominik Livakovic a apărat 5 lovituri de departajare în partidele cu Japonia și Brazilia de la CM.

În cazul în care campioana Germaniei nu se va înțelege cu Dinamo Zagreb, bavarezii iau în calcul chemarea lui Alexander Nubel, aflat sub formă de împrumut în prezent la AS Monaco.