Meciul din sferturile de finală ale Cupei Mondiale 2022 din Qatar dintre Argentina și Olanda a fost întrerupt după ce YouTuber-ul de origine rusă Vitali Zdorovețki, fost actor de filme pentru adulți, a pătruns pe teren, relatează DailyStar și Marca.

Vitali Zdorovețki a fost scos de pe teren de mai mulți agenți de pazăFoto: Jean Catuffe/Dppi / Zuma Press / Profimedia

Vitali Zdorovețki este cunoscut pentru „invadarea” terenurilor în timpul unor meciuri importante de fotbal pentru a-și face reclamă la canalul său de YouTube, însă de data aceasta nu a avut noroc.

Momentul în care el a pătruns pe iarba de la stadionul Lusail, unde jucau Argentina și Olanda, nu a fost transmis la televizor. În acel moment, Argentina conducea Portocala Mecanică cu 2-0.

Meciul a fost reluat după o mică întârziere, în timp ce cinci persoane de la pază l-au luat pe sus și escortat de pe teren pe bărbatul îmbrăcat doar în pantaloni scurți și care avea scris pe piept "Vitaly the GOAT".

Olandezul Wout Weghorst a marcat la scurt timp după întreruperea produsă de fostul actor de filme pentru adulți, iar Portocala Mecanică a reușit să egaleze în prelungiri.

În cele din urmă, Argentina a câștigat la loviturile de departajare cu 4-3.

Cine este Vitali Zdorovețki

Nu este prima „invazie” pentru YouTuber. Acesta a intrat pe teren la finala Cupei Mondiale din 2014 din Brazilia.

Vitali Zdorovețki are 30 de ani, s-a născut în Murmansk, Rusia, dar trăiește în SUA. A copilărit în Odesa, Ucraina și a făcut liceul în Florida.

Vitali Zdorovețki a lucrat ca actor pentru studioul de filme pentru adulți Bang Bros în 2011.

Canalul său de YouTube are peste 10 milioane de fani, care îi apreciază farsele filmate.