​Argentina a făcut pasul spre semifinalele Mondialului din Qatar, iar meciul cu Olanda a fost unul foarte tensionat. La finalul duelului câștigat de argentinieni la penaltiuri, Lionel Messi și-a vărsat nervii pe un adversar: „La ce te uiți, prostule?”

Lionel MessiFoto: Florencia Tan Jun/PxImages/Icon Sportswire / AP / Profimedia

>> CM 2022: Mesajul acid al eroului Argentinei din meciul cu Olanda pentru Mateu Lahoz

>> Mesajul războinic al lui Lionel Messi după meciul câștigat contra Olandei la CM

După dramatica victorie de la penaltiuri cu Olanda (2-2 după 120 de minute, 4-3 la 11 metri), Lionel Messi a surprins la unul dintre interviurile de după partida cu batavii.

Jucătorul celor de la PSG a avut o reacție neașteptată la adresa unui adversar.

„La ce te uiți, prostule? La ce te uiți, prostule? Haide, du-te pe acolo! Du-te pe acolo”, i-a transmis Messi, extrem de nervos, lui Wout Weghorst.

Fostul decar al Barcelonei și-a motivat ieșirea necontrolată precizând că Weghorst nu a avut o atitudine profesionistă de la intrarea pe teren.

„Ne-a provocat, ne-a lovit, ne-a spus tot felul de lucruri. Eu respect pe toată lumea și vreau să fiu respectat”, a spus Messi făcând referire la incidentul cu Wout Weghorst.

Intrat pe teren în minutul 78, Wout Weghorst a marcat cele două goluri care i-au permis Olandei să egaleze (2-2) și să trimită partida în prelungiri și la loviturile de departajare.

În cele din urmă, argentinienii s-au impus cu 4-3 la loteria penaltiurilor.

Până la marea finală de pe 18 decembrie, de pe Lusail Stadium, Argentina mai are un singur hop de trecut: meciul cu Croația lui Luka Modric.

>> Meciurile zilei la Mondialul din Qatar: Faza sferturilor se încheie sâmbătă - Programul TV