​Portugalia s-a calificat marți seară în sferturile CM Qatar 2022, după ce a surclasat (6-1) viitoarea adversară a României din preliminariile Euro 2024, Elveția.

Cristiano RonaldoFoto: Marcio Machado/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

CM 2022: Tabloul complet al sferturilor de finală din Qatar

Cristiano Ronaldo nu a fost titular și a fost introdus abia în minutul 74, când l-a înlocuit pe Joao Felix. Fernando Santos a fost însă foarte inspirat, asta pentru că Goncalo Ramos, atacantul introdus în locul lui Cristiano, a marcat o triplă (min 17, 51 și 67).

În prezent liber de contract după despărțirea de Manchester United, Cristiano Ronaldo a făcut un nou gest care a lăsat loc de interpretări la finalul partidei.

Selecționerul Portugaliei explică de ce Cristiano Ronaldo a fost rezervă la meciul cu Elveția

Cristiano Ronaldo a părăsit terenul în timp ce colegii săi sărbătoreau accederea în sferturile CM

Faptul că a fost lăsat pe banca de rezerve spune multe despre situația pe care o traversează Cristiano Ronaldo în acest moment.

Chiar dacă a intrat pe teren în ultimul sfert de oră, lusitanul nu a fost încântat, iar la finalul partidei, în timp ce colegii săi sărbătoreau victoria alături de suporteri, Cristiano a părăsit suprafața de joc și s-a îndreptat direct către vestiare.

Georgina Rodriguez a fost dezamăgită că Ronaldo nu a fost în primul 11 cu Elveția

Partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo este alături de lusitan la acest Campionat Mondial și a fost prezentă și marți seară în loja stadionului Lusail, la confruntarea cu Elveția.

Dezamăgită de faptul că Fernando Santos l-a lăsat pe bancă pe Cristiano Ronaldo, Georgina a postat un mesaj care s-a viralizat rapid.

„Felicitări, Portugalia!

În timp ce titularii cântau imnul, toate obiectivele (nr. - camerelor TV) erau pe tine.

Păcat că nu ne-am putut bucura de cel mai bun jucător din lume în cele 90 de minute. Fanii nu s-au oprit din a te aclama și din a-ți striga numele.

Sper ca Dumnezeu și dragul tău prieten Fernando să continue mână în mână și să ne facă să vibrăm încă o noapte.”