Cristiano Ronaldo a intrat pe teren doar în minutul 73 al partidei câștigate de Portugalia (6-1 vs Elveția) în optimile Cupei Mondiale de fotbal, iar la finalul duelului de pe Lusail Stadium a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

Cristiano Ronaldo, rezerva la CM 2022 QatarFoto: JEAN CATUFFE/DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Chiar dacă a fost vizibil nemulțumit de faptul că a stat pe banca de rezerve și a fost introdus într-un moment în care lusitanii conduceau deja cu 5-1, Ronaldo a vorbit despre „rezultatul istoric” obținut marți de reprezentativa țării sale.

„O zi incredibilă pentru Portugalia, cu un rezultat istoric în cea mai mare competiție din fotbalul mondial. Expoziție de lux a unei echipe pline de talente și de tinerețe. Naționala noastră este de felicitat. Visul este viu! Până la sfârşit! Forţa, Portugalia!” - Cristiano Ronaldo.

Alături de mesaj, starul în vârstă de 37 de ani a atașat și două fotografii în care colegii săi se bucură după golurile marcate de Rafael Leao și Goncalo Ramos, cel care i-a luat locul în primul „11”.

Postarea lui Cristiano a adunat peste 8,2 milioane de aprecieri pe Instagram.

De știut:

  • A fost pentru prima oară după Euro 2004 când Cristiano Ronaldo a lipsit din echipa de start a unui meci decisiv al Portugaliei, în afara cazurilor când a fost accidentat sau suspendat.
  • Pentru un loc în semifinalele turneului final din Qatar, Portugalia se va duela cu Maroc. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00, pe Al Thumama Stadium.